Raat logo Naar home

Menu

Markten

Raatbrood op de markt

*Heiloo
Elke donderdagmiddag ’t Looplein, Heiloo (dus niet op de woensdagmarkt**),
11:30 – minimaal 19:00 uur
Locatie standplaats: naast de ING Bank en tegenover de HEMA
Voor informatie en bestellingen:
Monica Dekker, 06 20 87 87 50 (bij voorkeur contact via Whatsapp)
**NB: De Raatkraam in Heiloo, met een keur aan ovenverse Raatproducten, staat op de biologische markt van Heiloo. Deze markt vindt u op de donderdagmiddag – we staan dus niet op de woensdagmarkt! Monica staat er samen met haar marktcollega’s: Kees & Nel van Assem met biologische groenten en fruit, Ahmed (Achie’s Biokazen) met biologische kaas en olijven, en Miss Bean met haar eigengemaakte biologische maaltijden en lekkernijen.

*Amstelveen
Graag uw aandacht voor het volgende: zaterdag 16 juli stond Bakkerij Raat voor het laatst op de Randwijckmarkt, Catharina van Clevepark 10, Amstelveen Noord.
Was u klant? Stuurt u ons dan uw mailadres (naar bakkerij@raat.nl) met in de onderwerpregel ‘Amstelveen’ voor een mail onzerzijds over op korte termijn weer Raatbrood in Amstelveen. Binnenkort gaan wij namelijk samenwerken met een ondernemer die ons brood levert door heel Noord-Holland. Wij zien uw mail graag tegemoet. Voor overige vragen en opmerkingen, stuurt u een app naar Monica Dekker: 06 20 87 87 50.

*Haarlem Noord
Elke eerste zaterdag van de maand vindt u onze Raatkraam op de overdekte markt (kas) in Haarlem Noord: Haarlemmer Kweektuin!
10:00 – 15:00 uur

*Incidentele markten
U kunt een kraam van Raat ook tegenkomen op incidentele – en zondagsmarkten, zoals de Slow Foodmarkt.
Zodra data bekend zijn, melden wij dit op deze pagina.

Graag tot ziens op de markt!
Bakkerij Raat